Michael Jackson fiát is vonzza a filmipar

Nem esett messze az alma a fájától. A legendás énekes fia, Prince Jackson tegnap tűnt fel először a tévéképernyőn, a CBS csatorna Entertainment Tonight című műsorának egyik riportereként.

A 16 éves Prince Michael Jackson első interjúit a 2013-ra tervezett Óz, a hatalmas rendezőjével, Sam Raimival, és szereplőivel, James Francóval és Zach Braff-fal készítette.

Michael Jackson két idősebb gyermeke, középen Prince, bal oldalán Paris is a filmiparban szeretne szerencsét próbálni
Michael Jackson's children (L-R) Blanket, Prince and Paris share a laugh at a ceremony where the singer is immortalized with hand and foot imprints in cement in the courtyard of Hollywood's Grauman's Chinese Theatre in Los Angeles January 26, 2012. REUTERS/Phil McCarten (UNITED STATES - Tags: ENTERTAINMENT)

A legidősebb Jackson-gyerek első riportját követően az újságíróknak elmondta, ez csupán a kezdet, a jövőben meg szeretné hódítani a filmipart.

"Szeretnék producerként, rendezőként, forgatókönyvíróként és színészként dolgozni" - idézi a fiút a Reuters.

A Jackson-gyerekek vérében benne van a szereplési vágy, tavaly előtt Prince Michael húga, a 14 éves Paris állt elő azzal, hogy színésznő szeretne lenni, majd hamarosan meg is kapta élete első filmszerepét.  

'Lundon's Bridge and the Three Keys' című, játékfilmmel kevert animációban debütál majd, a produkció azonban még nincs kész. Hogy mikorra várható a mozikba, egyelőre nem tudni.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.