galéria megtekintése

Michael Jackson szexuális ragadozó volt

15 komment

NOL

Az életében pedofíliával többször is megvádolt, de soha el nem ítélt Michael Jackson neverlandi birtokán még 2003-ban találtak a nyomozók több fénykép- és videógyűjteményt is, amelyek tizenéves és annál fiatalabb fiúk meztelen, illetve félmeztelen képeit tartalmazták. A dokumentumok most jutottak a RadarOnline birtokába.

A portál birtokába került nyomozati anyagokban válogatottan perverz kép- és videógyűjtemények vannak, amelyeken nők, férfiak, kisfiúk és kislányok, sőt, megkínzott állatok is sszerepelnek. Exkluzív anyagában a lap azt írja, a dokumentumok alkalmasak annak bizonyítására, hogy a 2009-ben elhunyt énekes egy rendkívül veszélyes és manipulatív szexuális ragadozó volt.

Fotó: Eric Gaillard / Reuters

A rendőrségi jelentés szerint az anyagok egy 2003. novemberi házkutatás során kerültek elő, akkor, amikor a pop királya ellen pedofília gyanújával nyomoztak. A felfegyverzett rendőrök a kaliforniai Los Olivosban található híres-hírhedt birtokon naplókat, feljegyzéseket és szexfüggőség enyhítésére használt gyógyszereket is találtak, amelyeket állítólag a világsztár közvetlen ismerősei szereztek be.

 

A kép- és hanghordozókon talált több ezer felvétel bőven elegendő lett volna ahhoz, hogy Jacksont szexuális bűncselekményekért élete végéig bebörtönözhessék. A nyomozók öt olyan fiút is azonosítani tudtak, akiket a sztár molesztált, s ők hajlandóak is voltak tanúskodni, ám 2005-ben a nagyszabású ügy ítélet nélkül zárult, mivel Jacksonnak sikerült peren kívül megállapodnia 20 családdal. A hallgatás ára összesen 200 millió dollár volt.

Egy magánnyomozó, aki jól ismeri a bizonyító erejű anyagokat, a Radarnak azt nyilatkozta, hogy Jackson a saját unokaöccseiről (a 3T zenekar tagjairól) is tartott fehérneműs képeket.

A vizsgálat elindítása után Jackson titokban bérelt egy raktárt is, ahol el akarta rejteni a bizonyítékok egy részét, de a rendőrség fülest kapott, és minden lefoglalt. A jelentést ismerő egyik bennfentes arról számolt be, hogy a legszörnyűbb képeken bántalmazott, megkínzott gyerekek szerepelnek, sőt, van olyan is, amelyen egy kisfiú egy agyonvert libával a kezében pózol.

Bejelentkezés
Bejelentkezés Bejelentkezés Facebook azonosítóval

Regisztrálok E-mail aktiválás Jelszóemlékeztető

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.