Mellbe szúrta, majd fejbe verte élettársát - vádat emelnek ellene

Emberölés miatt emelt vádat a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség egy 51 éves kiskunfélegyházi férfi ellen, aki megölte élettársát - közölte a megyei főügyészség szóvivője hétfőn az MTI-vel.

Schmidt Gábor közleménye szerint a vádlott 2012. december 14-én élettársának kiskunfélegyházi lakásán féltékenységből először mellkason szúrta a 41 éves nőt, majd egy baseballütővel többször fejbe verte.

A férfi, miután észrevette, hogy élettársa meghalt, a testet egy pléddel letakarta, a kést és a baseballütőt megtisztította és elrejtette. Ezután öngyilkossági szándékkal megszúrta magát, de életben maradt.

A vádlott 2010 nyara óta élt együtt a sértettel. Korábban, a nő házasságának és másik élettársi viszonyának fennállása alatt szerelmi viszonyban voltak. 1997-ben egy közös leánygyermekük is született, aki a sértettel élt. Az összeköltözés után a vádlott és a sértett kapcsolata anyagi okokból és a kölcsönös féltékenykedések miatt hamar megromlott, rendszeresen vitáztak, veszekedtek.

A főügyészség közleménye szerint a vádlott előzetes letartóztatásban van, a terhére rótt cselekményért 5 évtől 15 évig terjedő szabadságvesztés szabható ki.

A bűnügyet a Kecskeméti Törvényszék fogja tárgyalni.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.