Megvált a Republic Sipos F. Tamástól

A Bors úgy tudja, a Republic együttes és a Bódi László (Cipő) halála óta a frontember szerepét betöltő Sipos F. Tamás pénteken szakított egymással.

A bulvárlap szerint hónapok óta pletykálják, hogy az énekes és az együttes együttműködése nem megy gördülékenyen. Sipos F. állítólag gyakran késve vagy nem éppen szalonképes állapotban jelent meg a próbákon, s ebből lett elege a zenésztársaknak.

Ugyanakkor problémát jelenthetett az is, hogy az új frontembert a rajongók sem fogadták kitörő lelkesedéssel, hisz Cipő azt szerette volna, ha bármelyikük halála esetén feloszlik az együttes, ráadásul Sipos F. Tamástól se vették jó néven, hogy faképnél hagyta az Exoticot.

A Bors megkereste Sipos F. Tamást, aki nem cáfolta a távozásáról szóló értesülésünket. – Majd lesz egy közös nyilatkozat, addig nem szeretnék mondani semmit – nyilatkozta és megígérte: a hivatalos bejelentés után interjút ad a lapnak.

Bódi László tavaly, március 11-én, 48 éves korában hunyt el Budapesten. Életéért majdnem egy hónapig küzdöttek, miután február 15-én rosszul lett és eszméletét vesztette, majd kómába esett. Cipő krónikus szívritmuszavarban szenvedett, életének utolsó szakaszában súlyos tüdőgyulladással kezelték.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.