Megválasztották az év kutyabarát helyét

Budapesten a Mazel Tov éttermet, vidéken az ürömi Hütte éttermet választották meg étterem kategóriában az év kutyabarát helyének az azonos címmel meghirdetett pályázat internetes szavazói.

Hagyományteremtő céllal indította a kutyabarát.hu az év egyik legérdekesebb kutyabarát kezdeményezését, az év kutyabarát helye pályázatot, azokat a vállalkozásokat szólítva meg, amelyek felfigyeltek arra, hogy egyre több kutyatartó szeretné kutyájával együtt igénybe venni a vendéglátóhelyek szolgáltatásait, és szívesen is fogadják őket. A pályázaton 8 kategóriában 63 nevezés érkezett, az leadott szavazatok száma pedig mintegy 8000 volt.

A pályázaton részt vett kutyabarát helyek mind nyertesek, hozzáállásukkal közvetítik a kutyabarát szellemiséget, népszerűsítik a felelős kutyatartást - mondta Sziládi-Kovács Hajnalka, a kutyabarát.hu egyik alapítója.

A legtöbb szavazatot kapott, valamint a különdíjban részesült pályázók a jövőben minden reklámfelületükön hirdethetik a díjat, az év kutyabarát helye logót.

Kávézó kategóriában Budapesten a California Coffee Teréz körút, vidéken a mosonmagyaróvári Várkert Kávézó kapta a legtöbb szavazatot. A romkocsmák közül a Raqpart Budapest, panzió kategóriában a délegyházi Tavirózsa Kemping kapta az elismerést. Szálloda kategóriában az internetes szavazók a nemesnépi Abbázia Country Club Hotelt választották az év kutyabarát helyének, munkahely kategóriában a Kőbányai Széchenyi István Magyar-Német Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola kapta az elismerést.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.