Meghalt a lány, aki nem volt bekötve

Egy ember meghalt, egy másik könnyebb sérüléseket szenvedett, amikor egy autó a lefagyott úton megcsúszott, majd árokba borult keddre virradóra a 62-es főúton Perkáta és Dunaújváros között - tájékoztatta a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.

Németh-Kész Mónika rendőr százados közölte: a baleset során egy hátul ülő, 20 éves dunaújvárosi lány - aki nem használta a biztonsági övet - kirepült az autóból és a helyszínen életét vesztette. A jármű sofőrje könnyebben megsérült, a kocsi két másik utasa nem sérült meg.

A helyszíni szemle és a műszaki mentés idején - hajnali fél ötig - a főúton félpályás lezárás volt érvényben. A dunaújvárosi rendőrkapitányság szakértők bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit - tette hozzá a szóvivő.

Solt közelében, az 53-as főúton szinte pontosan ilyen baleset történt. Egy mikrobusz megcsúszott a jeges úton, lesodródott, fának ütközött, majd felborult. A balesetben egy ember a helyszínen életét vesztette. A járműben utazó felnőttek és gyermekek küzül többen megsérültek, őket a tűzoltóknak kellett kiemelni a roncsból.

A solti balesetben összetört kisbusz
Solt, 2009. december 29. Egy összeroncsolódott mikrobusz az 53-as számú főúton Solt közelében, amely előzőleg eddig tisztázatlan okból megcsúszott, lesodródott a jeges útról, fának ütközött, majd felborult a hajnali órákban. A balesetben egy személy a helyszínen életét vesztette. A járműben utazó felnőttek és gyermekek küzül többen megsérültek, őket a tűzoltóknak kellett kiemelni a kisbuszból. MTI Fotó: Donka Ferenc
Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.