Meghalt egy pakisztáni férfi Bicskén

Meghalt egy ötven év körüli férfi Bicskén, akit a mentősök nem tudtak újraéleszteni - mondta el az Országos Mentőszolgálat kommunikációs igazgatója pénteken az MTI-nek. A rendőrség megerősítette: egy 51 éves pakisztáni férfi hunyt el.
Győrfi Pál közölte, a helyben lévő mentőegység érkezett egy összeesett férfihoz, akit a vasúti sínek közelében láttak el. A férfit ötven percig próbálták újraéleszteni, sikertelenül. Hozzátette: az elhunyt személyazonosságát a rendőrség fogja tisztázni, a halál pontos okát pedig szakértői vizsgálat állapítja meg. A rendőrség honlapján publikált közlemény szerint a péntek délutáni kitörés során az állomásról kifutó 350 migráns között volt az az ismeretlen személyazonosságú férfi, aki a szerelvénytől mintegy 800 méterre összeesett.

Csiszér-Kovács Viktória, az Országos Rendőr-főkapitányság szóvivője a rendőrség péntek kora esti sajtótájékoztatóján azt mondta: azonosították az elhunyt férfit, egy 51 éves pakisztáni állampolgárt.

Hangsúlyozta: a rendőrség a vasúti szerelvényen tartózkodóknak számos alkalommal felajánlott élelmiszert, vizet, egészségügyi ellátást, de ezeket minden alkalommal elutasították.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.