Meggyilkolták az Oscar-díjas Jennifer Hudson anyját és bátyját

Az American Idolban három éve feltűnt énekesnő családtagjait hidegvérrel lőtte le a gyilkos chicagói házukban, de eltűnt a sztár hétéves unokaöccse is. Hudson a gettóból egy csapásra került reflektorfénybe, a siker azonban most tragédiába fordult. Máris elfogtak egy gyanúsítottat - a család ismerősét.

Az 57 éves édeasanyát, Darnell Donersont fején, míg 29 éves fiát, Jason Hudsont a mellkasán érte a halálos lövés. A fiatal férfin védekezés közben szerzett sérüléseket is felfedeztek a helyszínelő rendőrök. Az egyik rokon bukkant a holttestekre, a nőt a nappaliban, a férfit pedig a hálószobában találta meg, a bejárati ajtón ugyanakkor nem volt semmilyen arra utaló nyom, hogy erőszakos behatolás történt volna.

A szomszédok pénteken reggel nyolc és kilenc között hallottak lövéseket a házból. Az afroamerikai művésznő hétéves unokaöccse, Julian King eltűnt, a feltételezés szerint elrabolták. Keresnek egy 1994-es évjáratú fehér Chevrolet Suburbant is.

Ez a böngésző nem támogatja a flash videókat

A rendőrségnek azonnal akadt egy gyanúsítottja, William Balfourt már el is fogták, de az eltűnt kisfiú nem volt vele. Több külföldi hírforrás szerint Balfour az énekesnő egy családtagjának udvarol, és éppen az énekesnő anyjának nevén levő házban lakott. A férfi 2006-ban került szabadlábra, miután orgazdaságért, gépjármű-lopásért, valamint gyilkossági kísérletért kiszabott 7 éves börtönbüntetését letöltötte.

Hudson, aki apját még gyerekkorában elveszítette, a magyarországi Megasztár mintájául szolgáló American Idol című tévéshowban tűnt fel, a következő évben szerepet kapott a Dreamgirls című musical filmváltozatában, amelyért tavaly Oscar-díjat kapott. Ezután a Szex és New York mozifilmváltozatában osztották rá Carrie Bradshow (Sarah Jessica Parker) asszisztensének szerepét. Első nagylemeze néhány héttel ezelőtt jelent meg, és jelenleg vezeti a hiphop zenék toplistáját.

"Nagyon szerencsés vagyok, hogy az American Idol és a Dreamgirls révén ekkora közönségem lett, minden korosztályból és különböző társadalmi csoportokból - gyerekek, nagymamák, homoszexuálisok, heteroszexuálisok, a legkülönfélébb emberek. Az emberek azt hihetik, hogy tudják, mit várhatnak tőlem, de én meg akarom mutatni nekik, hogy nem csak egy zenére mozgó, trükkös póniló vagyok." - mondta pár hete kiadott lemezének bemutatóján. Egy nyilatkozatban úgy fogalmazott: családjának sokat köszönhet, hiszen ők segítenek neki a földön maradni.

American Idol: Jennifer Hudson - Semmim sincs

Lisa Kasteler, Jennifer Hudson sajtósa arról tájékoztatta a nyilvánosságot, hogy az énekesnő értesült a tragédiáról, és azt kéri a sajtótól: tartsa tiszteletben családja intim szféráját, legyenek tekintettel a történtekre.

Jennifer Hudson
Jennifer Hudson
Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.