Meggyalázta a töltött paprikát két ukrán drogdíler

Paprikába rejtették a kábítószert az ukrán drogdílerek, amit aztán magyar terjesztőik adtak volna tovább a fogyasztóknak.

Feltételezett kábítószer-kereskedőkön ütöttek rajta egy kisvárdai parkolóban 2016. augusztus 9-én a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói, a Jonatán Közterületi Támogató Alosztály és a Kisvárdai Rendőrkapitányság munkatársai.
Forrás:
Forrás:
Police.hu

Két ukrán férfit akkor értek tetten, amikor a külföldön élő gyanúsított 541 gramm amfetamingyanús port adott át a helyben lakónak.

A kisebb adagokba porciózott kábítószert zöldpaprikába töltve illetve festékes vödörbe süllyesztve próbálták elrejteni a rend éber őrei elől.

Forrás:
Forrás:
Police.hu

Harmadik társukat, egy magyar állampolgárságú férfit még aznap elfogták jékei lakásán, ahol további mintegy 100 gramm kábítószergyanús port és 33 gramm növényi őrleményt (nem paprikát) találtak.

A három férfit kábítószer-kereskedelem megalapozott gyanújával őrizetbe vették. A nyomozás eddigi eredményei szerint a dílerek Magyarországon élő terjesztőik segítségével terítették a kábítószert. Már több vásárlójukat is előállították.

Forrás:
Forrás:
Police.hu

A paprikás fogással a nyomozók egész hálózatot göngyölítettek fel. A házkutatások során az egyik kisvárdai fogyasztó szomszédjának kertjében a nyomozók 15 tő indiai kendernek tűnő növényt vettek észre. A gyorsteszt az ott lakó 21 éves férfi szervezetében kábítószert mutatott ki, ebben az ügyben szakértő bevonásával külön eljárás indult - írja honlapján a rendőrség.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.