Megette egy nő arcát - elkapták a kannibált

Újabb kannibál támadás történt, ezúttal Kínában. Egy férfi alkoholittas állapotban esett neki egy nő arcának.

Az elkövető egy Dong nevű buszsofőr volt, aki némi alkohol elfogyasztása után kirohant az út közepére, és megállásra kényszerítette az arra jövő, első autót - írja a Huffington Post.

A férfi felmászott a motorháztetőre, és ütlegelni kezdte a kocsit, míg a Du névre hallgató hölgy rémülten sikítozott. A nő kiugrott a volán elől, és megpróbált elmenekülni, de a férfi gyorsabb volt: leteperte, és vadul harapdálni kezdte az arcát.

Tanúk beszámolói szerint többen próbálták leszedni a férfit a magatehetetlen nőről, azonban nem jártak sikerrel, Dongot a rendőrség fékezte meg végül.

Az áldozatot azonnal kórházba szállították, az orvosok szerint plasztikai műtétre lesz szüksége ahhoz, hogy helyreállítsák az arcát. Főleg az orra és az ajkai roncsolódtak szét.

Az utóbbi hónapokban már történt hasonló eset, május végén egy Rudy Eugene nevű férfi támadott meg egy hajléktalant  Miamiban, egy forgalmas autópálya rámpáján. A "kannibál" elevenen falta fel a másik fél arcát, s a rendőrök felszólítására csak acsarkodott és a fogaival tovább marcangolta a másik férfi arcát. A 31 éves, valószínűleg drog hatása alatt álló férfit végül le kellett lőni.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.