Megette barátnője belső szerveit az indianai férfi

Joseph Oberhansley leszúrta barátnőjét, majd evett az áldozat agyából, szívéből és tüdejéből. Agyának egy részét meg is főzte.

Tammy Jo Blanton szeptember 11-én, hajnali 3-kor hívta a Jeffersonville-i rendőrséget, mert barátja, a 33 éves Oberhansley megpróbált bejutni lakásába. A nő nem akarta beengedni, végül a kiérkező járőrök elzavarták. A férfi azonban nem ment messzire és hamarosan visszatért. Délelőtt 10 óra körül Blaton munkatársai értesítették a rendőröket, hogy Blanton nem jelent meg a munkahelyén, a házban azonban már csak a nő holttestét találták meg vérbe fagyva a fürdőkádban. 

Oberhansley több késszúrással végzett vele, később pedig azt is bevallotta, hogy evett az áldozat agyából, szívéből és tüdejéből, az agyának egy részét meg is főzte - írja a Huffington Post.

A férfi 2012-ben, feltételesen szabadult a börtönből, miután 13 évet ült Sabrina Elder meggyilkolásáért, aki alig pár nappal a gyilkosság előtt szült neki gyereket, és mert lőfegyverrel súlyosan megsebesítette az édesanyját.

2013-ban egy kocsmai verekedés során meztelenül fojtogatott egy férfit, két hónappal ezelőtt pedig szabálytalan vezetésért vitték be a rendőrőrsre, ám barátnője, Tammy Jo Blanton kifizette az 1000 dolláros óvadékot. 

Jeremy Mull, a Clark megyei ügyész sokkal magasabb árat akart megszabni az óvadéknál Oberhansley kocsmai inzultusa miatt, de végül egy másik ügyész az óvadék összegének csökkentése mellett döntött. „Éreztem, hogy veszélyes, és igazam volt. És a tudtom nélkül elengedték. Teljesen le vagyok sújtva” - nyilatkozta. 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.