Hét rendőrrel verekedett össze az utcán az olimpiai bajnok

Perceken át próbált a földre teperni hét rendőr egy férfit, akit ittas vezetés miatt állítottak meg Kijevben. Kiderült, hogy az 1996-os olimpia nehézsúlyú birkózóbajnokával verekedtek össze.

Vjacseszlav Olijnyik az atlantai nyári olimpiáról hozta haza az aranyérmet Ukrajnának, és a videó tanulsága szerint nem jött ki a formából – írta a Mirror

A férfit eredetileg ittas vezetés miatt állították meg a rendőrök, de nem bizonyult együttműködőnek. A felvételeken az látszik, hogy a már vérző fejű férfit előbb borssprével fújják szembe, ami nem hatja meg különösebben. Ezt követően gumibottal próbálják megütni többen is. Végül mind a hét rendőr ráveti magát, és közös erővel tudják csak leteperni, de így is percekbe telik, mire ledöntik a lábáról. 

A férfi később azt nyilatkozta, hogy részben hibásnak érzi magát, mert nem állt meg, és nem vette figyelembe a rendőrök jelzéseit. „De nem vagyok bűnöző. Ahogyan én látom, lesz majd egy bírósági meghallgatás, és kapok valami büntetést, ahogy mindig. Az, hogy már aznap hazaengedtek a rendőrségről, szerintem azt jelenti, hogy nem csináltam semmi rosszat” – jelentette ki.

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.