Pénteken még jöhet havazás

Az időjárást nem nagyon érdekli, hogy meteorológiai értelemben már tavasz van, sok felhőre, délen pedig még akár hóra is számítanunk kell.
Csütörtökön egy mediterrán ciklon hatására délen, délkeleten számíthatunk esőre, helyenként havas esőre, de máshol is sok felhő lesz az égen. Erős, viharos lesz az északi, északkeleti szél. Nappal 4-9°C között alakul a hőmérséklet.

Az Időkép előrejelzése szerint holnap kezdetben délkeleten alakulhat ki még csapadék, mely napközben fokozatos megszűnik. Eső, havas eső, hó is hullhat. Eközben északnyugat felől felszakadozik a felhőzet, és kisüt a Nap. Továbbra is erős, viharos lesz az északi-északkeleti szél. Napközben 5-10°C-ot mérhetünk.

Szombaton az ország északi felén több, délen kevesebb napsütésre számíthatunk, de számottevő csapadék sehol sem várható. Továbbra is szeles marad az idő. Nappal 5-10°C várható.

Vasárnap és a következő hét elején is sok napsütésre számíthatunk, csapadéktól nem kell tartanunk. A szél már csak időnként lehet élénk. Hajnalonta többfelé fagyhat, nappal 7-11°C-ot mérhetünk.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.