Medveczky Ilona havi 55 ezer forintból él

A táncművész – akinek egyetlen boldogságát kutyái és virágai jelentik – ma már örül annak, hogy nem áldotta meg a sors gyerekkel. Azt ugyanis nagy fájdalommal tudná csak végignézni, ahogy a mostani gazdasági helyzetben küszködne.

Medveczky saját bevallása szerint nagyon komoly anyagi problémákkal küszködik. A téli hónapokban lezárta házának nagy részét, hogy a fűtésen spóroljon, az ebédet egy ételkiszállító cégtől kapja ingyen, súlyos gerincbetegsége miatt pedig közgyógyellátásban részesül.

"Magamnak festem és vágom a hajam, pedikűrözök és manikűrözök, még a műkörmeimet is saját magamnak ragasztom fel. Tetovált sminkem van, így arra nem kell költenem. 16 éves korom óta nem változott az alakom, a régi ruháimban járok" – mesélte a Blikknek a 69 éves táncművész.

A díva egyetlen rendszeres kiadása a rezsi mellett imádott kutyáinak etetése, noha a hentes félreteszi neki a legolcsóbb csirkelábat, a megélhetés még így is sok nehézséget okoz Medveczkynek, aki szerint egyszerűen katasztrófa, amit most egy fiatal családnak meg kell élni.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.