Matolcsy, Csányi, Mészáros és Habony a legbefolyásosabb üzleti döntéshozók között

Csupa ismerős név olvasható a Manager Magazin legfrissebb számában található top 101-es összeállításban, amelyen többek között Bogsch Erik, Demján Sándor, Spéder Zoltán és természetesen Andy Vajna is szerepel.

A legbefolyásosabb magyarországi üzleti döntéshozók listáját szakmai zsűri állította össze. A lap májusi, dupla száma tízes csoportokban, ABC-rendbe szedve mutatja be azokat a szereplőket, akik rövid és hosszú távon a leginkább befolyásolni tudják a döntéseket, gazdasági folyamatokat.

A top tízben helyet kapott Bogsch Erik, Csányi Sándor, Demján Sándor, Garancsi István, Habony Árpád, Hernádi Zsolt, Matolcsy György, Mészáros Lőrinc, Spéder Zoltán és Andy Vajna is.

A címlapsztori mellett a lapból az is kiderül, hogy Magyarországon a felső tízezret mindössze nyolcezer ember jelenti. A lap körüljárja a magyarországi elit rendszerváltás utáni kiépülésének lépéseit és e csoport összetételének változását is.

Aki golfozni, enni, vagy autókázni szeret, az sem fog unatkozni lapozgatás közben. A világ legdrágább kocsijairól szóló cikk kellemes álmodoznivalót, a hazai golfpályákról készített riport pedig izgalmas olvasnivalót nyújt. A Manager Magazin újságírói az első magyar Michelin-csillagos étterem kistestvérének szánt Costes Downtown kulisszái mögé is bekukkantottak, és a nemrégen megnyílt, The Ritz-Carlton elnökével és nemzetközi hírű szakértőkkel is beszélgettek. A nagyágyúk pedig elmondták a titkot: a cégeket „sikeressé kellene beszélgetni" a számok fetisizálása helyett.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.