Magyar turistának ajánlottak gyermekprostituáltat Goában

Egy magyar turista mesélte el Pramod Salgaocar indiai filmproducernek, hogy Goában a strandon 50 rúpiáért - átszámolva 176 forintért - kínáltak neki gyerekprostituáltat.

A nő egy keddi sajtótájékoztatón beszélt arról, hogy a gyerekprostituáltak szolgáltatásait már 50 rúpiáért igénybe lehet venni. Az elmondottakat egy magyar turista által elpanaszolt esetre alapozta. Ő mesélte el neki, hogy pihenése alkalmával ötven indiai rúpiáért – ez átszámolva 176 forint - ajánlották fel neki egy gyermekprostituált szolgálatatait.

"Ma már egy csirkét sem kap az ember annyi pénzért" - idézi a producert a Times of India.

Az India nyugati partvidékén fekvő Goa tartomány a hetvenes évek elejétől igazi hippi-paradicsomnak számít, ez a hatása ma is érezhető. Néhány évvel ezelőtt precendensértékű ítélet született egy német állampolgár ügyében, aki a nyolcvanas években sorra rontott meg gyermekeket a tartományban. Életfogytiglani börtönbüntetést kapott érte.

A gyermekbántalmazás megjelnik majd a Laxmikant Shetgaonkar által rendezett Baga beach című filmben is. Mint a rendező kifejtette, égető problémáról van szó, még a kormányzati statisztika szerint is naponta négy gyereket rontanak meg Goában.

Hogy a magyar turista a filmben is látható lesz-e történetével, egyelőre nem derült ki.




Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.