Levágatta lábait a vonattal, hogy pénzhez jusson

Nem baleset volt a tavaly júliusában történt nyírcsászári vonatszerencsétlenség. Közel egymilliárd forintot remélt az a férfi, aki a vonat alá feküdt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Korrupciós és Gazdasági Bűnözés Elleni Főosztálya nyomozást folytat Cs. Sándor 48 éves nyírkátai lakossal szemben csalás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt - írja a police.hu.

A férfi 2013 novembere és 2014 februárja között több biztosító társaságnál kötött balesetbiztosításokat, hogy egy későbbi időpontban, önmagának, szándékosan súlyos sérülést okozzon és így pénzhez jusson.

Cs. Sándor 2014. július 30-án a nyírcsászári vasútállomáson bemászott egy mozgó vonatszerelvény utolsó vagonjának utolsó tengelye elé, amely átment a lábán. A férfi mindkét lába annyira megsérült, hogy mentőhelikopterrel szállították korházba, majd ezt követően amputálni kellett végtagjait.

A gyanú szerint a férfi a biztosító társaságokat megpróbálta megtéveszteni, hogy így hozzájusson a majdnem egymilliárd forintos biztosítási pénzhez.

A férfit a napokban gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrségen. Vele szemben a további eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság Korrupciós és Gazdasági Bűnözés Elleni Főosztálya folytatja le.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.