Lehet, hogy Bieber titokban gyűlöli a lányokat

A kanadai YouTube-gyereksztárból lett tinibálvány egyetlen kattintással összetörte több millió rajongója szívét. A gyerekes húzás miatt most fájhat a menedzsment feje.

Bieber először azzal haragította magára a rajongóit, hogy Lionel Richie 17 éves lányával, a modell Sofia Richie-vel találkozgat ahelyett, hogy visszatérne korábbi barátnőjéhez, a 24 éves Selena Gomezhez, s ezt még azzal is tetézte, hogy előbb megfenyegette fanyalgó követőit az Instagram profilja privátra állításával, majd egyszerűen törölte magát az oldalról.

A 2015-ös Guinnes Rekordok könyvében Lady Gaga után ő lett a második legbefolyásosabb pop énekes
A 2015-ös Guinnes Rekordok könyvében Lady Gaga után ő lett a második legbefolyásosabb pop énekes
Mario Anzuoni / Reuters

Az ügy előzménye, hogy a szintén énekes exbarátnő és Bieber között (több szakítás után) annyira elmérgesedett a viszony, hogy már nyíltan piszkálódtak egymással a közösségi médiában. Az új barátnőre a rajongók is reagáltak, egyesek nem is éppen elegáns stílusban, bár (ahogy arra Gomez állítólag az egyik kommentjében rámutatott), Bieber volt az, aki képeket osztott meg kettőjükről, s mivel nem ma kezdte az ipart, számíthatott volna a kommentcunamira. Az első közös képük mellett több mint félmillió megjegyzés született.

A felek kiskamasz koruk óta a reflektorfényben állnak. Bieber a YouTube-on tűnt fel 2008-ban, majd miután felkarolták, napjaink legnépszerűbb előadójává vált a tizenéves lányok körében. A kanadai fiatalembert úgy tartják számon, mint az első világsztárt, aki egy videómegosztó portálnak köszönheti karrierjét. Gomez ezzel szemben a televízióban futott be gyerekszínészként a Disney Chanelen (úgy, mint Demi Lovato és Miley Cyrus is), majd nagykorúvá válásakor zenei karrierbe kezdett.

A kettejük viharos kapcsolata körül kialakult médiafelhajtás eddig inkább használt, mint ártott a párosnak, amit viszont Bieber most csinált, azzal feltehetően a menedzsmentje és saját maga több éves, millió dollárokat érő munkáját tette tönkre.

A simulékony kamaszfiús szerepéből a balhéi és a rajongóival szemben tanúsított tiszteletlen megnyilvánulásai miatt amúgy is kiöregedő Biebernek 77,7 millió követője volt az Instagramon. A rajongnók felháborodását mi sem mutatja jobban, mint hogy percekkel a törlés után elterjedt a #JustinDeactivatedParty hashtag a Twitteren, amelyet azok a sértett lányok használnak, akik jól be akarnak olvasni a sztárnak – írja a Spiegel Online.

Van, aki egyszerűen gyerekesnek tartja ezt a sértettséget, mások azt írják, összetörte őket, hogy Bieber „ennyire gyűlöl”, megint mások pedig cinikusan annyit jegyeztek meg, Bieber csak a pénzét szereti, nem őket.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.