Lebeszélte az öngyilkosságról színésztársát Brad Pitt

Hollywood egyik legsikeresebb sztárja újra megmutatta emberi oldalát. Egy közönségtalálkozón buzdító beszédet tartott egy feltörekvő színésznek, aki a közönség előtt bevallotta: az öngyilkosság gondolata foglalkoztatja.

A Los Angeles-i Cary Grant Theater-ben tartott filmvetítés után (amelyen a színész legújabb szuperprodukcióját, a Moneyballt nézte meg a nagyérdemű) egy harminc körüli férfi állt fel a közönség soraiból, és megosztotta Pittel és a többi jelenlévővel, hogy amikor egyedül van az autójában, rendszeresen gondol arra, hogy véget vetne az életének.

A férfi mindezt azért tárta a sztár és a többi néző elé, mert mint modta: a film új perspektívát mutatott neki. Egy szemtanú szerint nagyon megható pillanat volt, ahogy a férfi könnyeivel küszködve bevallotta legféltettebb titkát.

Brad Pittet sem hagyta hidegen a színész vallomása és megpróbált lelket önteni belé: - Nézd haver, az élet ciklikus. Egyszer fenn, egyszer lenn. Ki kell tudni jönni a mélységből. Némelyik mélypont pedig akár sikerhez is vezethet - idézi Pittet a Daily Mail. A sztár a közönségtalálkozó után személyesen is leült beszélgetni az elkeseredett férfival, hogy ellássa pár jótanáccsal.


Ez a böngésző nem támogatja a flash videókat
Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.