Lagzi Lajcsi nemzetközi bírósághoz fordulna

Lagzi Lajcsi hazatért. Igaz, nem Ferihegyen, hanem az osztrák Schwechat légikikötőjében landolt, ahol már a Blikk várta. Az újságírónak úgy fogalmazott: "az, ami a családommal, a gyerekeimmel történt, az vért kíván!"

"Biztos, hogy nem fogok túllépni ezen az ügyön, tartson akár évekig is. Sőt szeretnék nemzetközi bírósághoz is fordulni. Az, ami a családommal, a gyerekeimmel történt, az vért kíván! Természetesen nem ebben a formában. Szeretném úgy csinálni, hogy a családomnak útmutatás legyen, hogy a jogrendszerben miként kell valamit lerendezni" - idézi Blikk a Mexikóból visszatérő Lagzi Lajcsit, aki megjegyezte, ez a húsvét sem lesz más, mint a többi. Mennek locsolkodni és kimennek a temetőbe a szeretteikhez.

Arról is beszélt, több mindent is áruba bocsátott, köztük a tűzoltóautóját is, bár - jegyezte meg - az senkit sem érdekel.

Mint a Népszabadság pénteki számában megírtuk, a szabadlábon védekező Galambos Lajos kifizette a szolgáltatók kötbérköveteléseit, ami ügyvédje szerint mintegy ötmillió forintot tesz ki. Ezt az is jelentheti, hogy a zenész ráutaló módon elismerte a jogsértést. 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.