Kutakodott a NAV Gattyán luxusáruházában

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) vizsgálódott Gattyán György Andrássy úti luxusáruházában, írja a Blikk.
Kirakták egy rövid időre a zárva táblát a Forbes listája szerint 174 milliárdos vagyonával az ország leggazdagabbjának számító Gattyán Andrássy úti palotájára a Blikk szerint. A lap úgy tudja, a NAV a rendőrséggel közösen razziázott, több dokumentumot, adathordozót lefoglaltak.

A Blikknek az egyik vásárló azt nyilatkozta, technikai okok miatt nem engedték be őket az áruházba, majd az egyik kint dohányzó alkalmazottól megtudták, hogy nagy erőkkel kiszállt a hatóság, miattuk van zárva. A NAV megerősítette a Blikk értesüléseit, de több információt nem közöltek.

Nemes Tamás, az áruház kommunikációs vezetője viszont azt közölte: kizárólag a NAV néhány munkatársa tartott vizsgálatot  kedden, de ez a folyamat csak az áruház back office részlegét érintette. Állította: az áruházban zavartalan volt a kiszolgálás, a vásárlók a vizsgálatból semmit nem vehettek észre, hiszen az egy másik épületben zajlott. Hozzátette: a NAV vizsgálatáról nem áll módjában nyilatkozni, ugyanis a vizsgálat okáról, annak részleteiről a cég sem rendelkezik bővebb információval, arról nem kaptak részletes tájékoztatást.

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.