Különleges elbánást kap a sorozatgyilkos

Komoly bőrbetegsége miatt a szegedi Csillagból a tököli rabkórházba szállították Clyde-ot, alias Varga Sándort, akit négy ember meggyilkolása miatt ítéltek tényleges életfogytiglani fegyházra. Ha bebizonyosodik Varga betegsége, akkor különleges elbánásban részesülhet.

A sorozatgyilkos speciális öltözetet kaphat, amivel a legkülönlegesebb bánásmódban részesülő rabbá válhat Magyarországon – írja a Blikk. Clyde eddig is többször kritizálta a börtönkörülményeket, legutóbb a rossz koszt ellen emelt szót a fegyházban. Mivel korábban áttért az iszlám hitre, így a vallásának megfelelő étrendben részesül, ám neki ez sem volt elég.

Clyde mostantól azért kaphat még több figyelmet, mert komoly bőrbetegség ütközött ki rajta, a szegedi Csillagból átvitték a tököli rabkórházba kivizsgálásra. A kiütések stressztől, vagy valamilyen ételtől is lehetnek, de a nem megfelelő ruha és takaró is irritálhatja a bőrt, ezért ha orvosok úgy döntenek, Varga más elbánásban részesülhet, mint társai.

A sorozatgyilkos már most is kiemelt figyelemben részesül, hiszen celláját és őt is naponta átkutatják. Féltek a szökésétől is, ezért volt olyan időszak, hogy bekamerázott cellában élt.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.