Kulka családja: János állapota jelenleg is súlyos

Kulka Jánost, a Katona József Színház színművészét kedden este szállították kórházba agyvérzés miatt. A színész életmentő műtétje sikerült, lassú felépülése várható.

Kulka János családja a sajtóban megjelentekre reagálva az alábbi közleményt juttatta el lapunkhoz:

"Ezúton köszönjük a sok aggódó és biztató megkeresést, amelyet János és mi is az elmúlt napokban kaptunk. Jánoson kedden este egy életmentő műtétet hajtottak végre az Országos Klinikai Idegtudományi Intézet orvosai. Állapota jelenleg is súlyos, azonban az elmúlt napokban javulás tapasztalható. A közeljövőben kezelőorvosai hivatalos tájékoztatást nyújtanak betegségével kapcsolatban. Ezúton jelezzük, hogy a mostani, valamint a korábban kiadott közleményen túl a média irányába a család semmiféle tájékoztatást nem adott; a bulvárban napvilágot látott, a család nyilatkozatára hivatkozó cikkek alaptalanok."

Az egyik családtagra hivatkozva pénteken a Bors azt írta, Kulka János csak a pislogással tud kommunikálni, a Blikk pedig azt, hogy a színész már túl van a veszélyen, állapota bizakodásra ad okot, tudja, ki ő, de nem emlékszik a vele történtekre.

Április 13-án, azaz a szerdán a Facebookon alakult egy „János, gyógyulj" nevű csoport is alakult, aminek péntek kora délutánig már több mint 4000 lájkolója lett. Mint írják, a közösségnek csupán az a célja, hogy együtt kívánjanak mielőbbi felgyógyulást a művésznek.

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.