Kisbabájával együtt tűnt el egy lány Budapesten

Egy fiatalkorú anya megszökött Budapesten négy hónapos lányával, akit a gyámhatóság elvett tőle. A baba törvényesen a nagyszülők gondnoksága alatt állt, őket játszotta ki Gáspár Evelin Blanka. A rendőrség körözi a fiatalkorú anyát és csecsemőjét.

Gáspár Evelin Blanka február 23-án, 13 órakor jelent meg a szüleinél azzal, hogy szeretné magával vinni bevásárolni a szintén Gáspár Evelin Blanka névre keresztelt kislányát. A gyermek gyámhatósági határozata alapján a nagyszülőkkel élt.

A kiskorú anya édesapja elkísérte a bevásárlásra a lányát és az unokáját az Aréna Plázába. A lány kijátszotta az apját, és a babával együtt ismeretlen helyre távozott – írja honlapján a rendőrség.

Gáspár Evelin Blanka
Gáspár Evelin Blanka
Police.hu

A fiatalkorú Gáspár Evelin Blanka körülbelül 150-160 centiméter magas, testalkata erős, szeme barna, haja barna, középhosszú. A szökéskor világoskék farmernadrágot, fekete, térdig érő bőrcsizmát, vajszínű alapon kék kockás mintás felsőt, szürke pulóvert és vajszínű alapon fekete kockás mintás kabátot viselt.

Az ifjabbik Gáspár Evelin Blanka
Az ifjabbik Gáspár Evelin Blanka
Police.hu

A csecsemő eltűnésekor rózsaszín baba kezes-lábast, rózsaszín nadrágot, rózsaszín kapucnis felsőt és rózsaszín sapkát viselt. Füleiben egy-egy, fülbelövésnél használatos, orvosi fémből készült, pont formájú fülbevalót viselt.

 A Budapesti Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki felismeri őket és tartózkodási helyükről érdemi információval rendelkezik, értesítse a hatóságokat.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.