Kirúgták a rendőrnőt az egyenruhás intim fotókért

„Vulgáris szelfijei” miatt menesztették a fiatal rendőrnőt, aki nem átallott egyenruhában pózolni a kamera előtt.

A fiatal kínai rendőrnő a Twitter helyi megfelelőjén, a Weibón posztolt magáról szexinek szánt képeket. Mivel a fotókon az uniformisát viselte, nemcsak rajongókat, hanem ellenségeket is szerzett magának, sokan ugyanis mélységesen felháborodtak azon, hogy viselkedése rossz fényt vet a rendőrségre és főleg a rendőrnőkre.

Az adatlapja szerint 1994-ben született (tehát minden látszat ellenére nem kiskorú) nő ezután gyorsan eltávolította a képeket az adatlapjáról, de hiába. A fotók vírusként terjedtek el a közösségi portálon, és eljutottak a hivatalos szervekhez is.

A kínai Liaoning tartománybeli Dandong Közbiztonsági Hivatal már jelezte, hogy a korábban kisegítőtisztként dolgozó nőt május 10-én elbocsátották a vulgáris fotók miatt. A rendőrség szóvivője azt mondta, a tiszt kárt okozott a szervezetnek azzal, hogy megosztotta ezeket a képeket magáról.

A lány egyébként még tanul, a dandongi rendőrakadémiára jár. Az intézmény közölte, hogy a későbbi hasonló incidenseket elkerülendő mostantól még szigorúbb fegyelmet követelnek meg a rend leendő őreitől, a hibázó hallgatót pedig utasították, hogy ne csak a képeket, hanem a profilját is törölje a Weibóról – írja a Daily Mail.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.