galéria megtekintése

Király Linda apja mindenhonnan leszedetné a himnuszos videót

1 komment

P.N.
Nol

A Király Linda talán legnagyobb és legkellemetlenebb felsülését megörökítő videók a YouTube-ról folyamatosan eltűnnek, az énekesnő apja most el kezdett intézkedni, hogy a himuszos leégéstől más videó megosztókat is megtisztítson.

A comment:com  blog tegnap hozta nyilvánosságra azt a Király Tamás által írt levelet, melyet állítólag az Indavideo kapott.

Íme:

 
Tisztelt Indavideo,

Mi, a Crown Music Bt., mint az alábbi linken található videó 2014. február 4-től online felületeken történő felhasználásának egyedüli jogtulajdonosa, kérjük a videó azonnali eltávolítását az oldalukról. 

http://indavideo.hu/video/Kiraly_Linda_-_Himnusz

Amennyiben kérésünknek nem tesznek eleget, a hatályos jogszabályok alapján jogi útra fogjuk terelni az ügyet.

Együttműködésükben bízva,

Király Tamás

Ügyvezető

"Én ezt így nem tudom, hát ezt közönséggel együtt kell, nem? Hát magyarok vagyunk, nem?"

A közönség hangosan fújolt és fütyült, az énekesnőt pedig édesapja segítette ki, aki besietett mellé és elénekelte helyette a Himnuszt.

Az eset a közvélemény egy részéből derültséget, másokból felháborodást váltott ki, bár az énekesnő lámpalázra hivatkozva közleményben kért bocsánatot akkor:

"Számomra nagyon fontos volt ez az esemény, hiszen ez lett volna az első lehetőségem arra, hogy Választott Hazám Közönsége előtt énekeljem el a Magyar Himnuszt. Napokig készültem rá, többet, mint bármilyen más fellépésem alkalmából. Talán ez a túlzott izgalom okozta a rövidzárlatot, ezért akadtam el a Himnusz közepénél. Szívből sajnálom és rendkívül szomorú vagyok az incidens óta. Ezúton is szeretnék bocsánatot kérni a magyar emberektől, akiknek megbántottam az érzékenységét. Higgyék el, számomra ez a közönség a legfontosabb a világon! Igazán remélem, hogy a jövőben alkalmam nyílik arra, hogy korrigáljam a hibát, s remélem, hogy Honfitársaim nem zárnak ki a szívükből!"

Ennek ellenére egyes internetes portálok a mai napig elő-elő veszik a témát, és Király Linda szerint ez komolyan árt a karrierjének. Ezért dönthetett úgy Király Tamás, hogy felvásárolja annak az alig több mint fél perces videónak a jogait és törölteti mindenhonnan - fáradozásai valószínűleg hiábavalóak, a letiltásokra nagyon érzékenyen reagáló internetes közösségek már aktivizálták magukat, elkezdődött a megosztás háború.

Azt már ritkábban emlegetik fel, bár akkoriban a botrányossá kerekedett ügyhöz szorosan hozzá tartozott, hogy kirúgták azt az újságírót, Berta Istvánt, aki először írt kritikus hangnemben a Himnusz-bakiról a TV2 internetes portáljára. A Korridor ügyvezető igazgatója akkor azt nyilatkozta, hogy Bertát nem a cikk miatt bocsájtották el, de az újságíró érdekében inkább nem mondja el a valódi okot.

A cikket minden esetre hamar eltávolították a portálról, habár a Hírkeresőn még egy hétig olvasható volt. Berta akkor azt nyilatkozta, biztos benne, hogy mindez nem a TV2 vezetőségének utasítására történt.

Bejelentkezés
Bejelentkezés Bejelentkezés Facebook azonosítóval

Regisztrálok E-mail aktiválás Jelszóemlékeztető

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.