Kirabolták a dán olimpiai csapat szállását

A tolvajok mobiltelefonokat, ruhákat és ágyneműt loptak, de magukkal vitték az olimpiai csapat vezetőjének, Morten Rodtwittnek az iPadjét is.

"Hihetetlenül idegesítő" - nyilatkozta Morten Rodtwitt a Berlingske című dán lapnak. Elmondta, hogy az olimpiai faluban rengeteg a munkás, takarító és önkéntes, akik szabadon ki-be járkálnak, valószínűleg ennek a következménye, hogy a dánok egész lopássorozatnak estek áldozatul.

Ez egyébként már csak hab volt a tortán, miután a csapat megérkezése óta összesen 150 panaszt nyújtottak be a sportolók 36 szobájával kapcsolatban. 

"Az itteni épületek egyszerűen nincsenek rendben" - erősítette meg a beszámolót a dán kézilabda szövetség vezetője, Ulrik Wilbek. "Gond van a körülményekkel. Nem takarítanak rendesen. Egyszerűen kényelmetlen érzés ezekben a fürdőszobákban fürödni." 

Így nézett ki a dán csapat vezetőjének szobája júliusban, mikor megérkeztek
Így nézett ki a dán csapat vezetőjének szobája júliusban, mikor megérkeztek
The Local

Casper Mortensen, a kézilabdacsapat tagja arra panaszkodott, hogy egy mosdókagyló egyszerűen kiesett a helyéről, amikor nekitámaszkodott.

A csapatkapitány azonban úgy véli, a nehézségek ellenére is jól teljesítenek majd a dán sportolók az olimpián - írja a Local.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.