Kínában feladta magát Nancy gyilkosa

A cink.hu értesülései szerint feladta magát az a kínai férfi, aki meggyilkolhatta a 19 éves budapesti lányt, a prostituáltként dolgozó Nancyt.

A rendőrség hivatalosan reagált is a cink.hu e-mailben feltett kérdéseire: ebben leírták, hogy a gyilkossággal gyanúsított kínai állampolgár elhagyta Magyarországot, ezért európai és nemzetközi elfogatóparancsot adtak ki ellene május 19-én. A magyar rendőrség a kínai hatóságoktól tudomást szerzett arról, hogy a férfi feladta magát, ennél többet viszont a folyamatban lévő ügyre való tekintettel nem közölhetnek.

A portál munkatársa, Szily László szóbeszédekre alapozva azt írja, a gyilkossággal gyanúsított Jao Kao-peng rengeteget dolgozott, pénze mégsem volt és adósságok is terhelték. Sokat költött kábítószerre és megvásárolható szexre, éppen ezért lepte meg az ismerőseit az, hogy el tudott repülni Pekingbe. A feltételezések szerint valaki kifizette az útját, s talán éppen az a személy, aki a gyilkosságra felbérelte. A magyar sajtóhírek szerint ismerőseitől kért pénzt.

Egy másik pletyka szerint miután Jao Kao-peng megérkezett Kínába, feladta magát, de miután kiderült, hogy tettét Magyarországon követte el, a rendőrök elengedték, hogy ne csináljon nekik papírmunkát, miközben a két ország közt nincs is kiadatási egyezmény.

Ezeket a pletykákat a rendőrség sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánta.

H. Nancyt május 2-án, nem sokkal éjfél után Budapest VII. kerületében, az Akácfa utcai lakásukban találta meg holtan az édesanyja. A lány csak 19 éves volt. Gyilkosa halálra késelte.

A budapesti közbeszédben masszívan tartja magát a sztori, miszerint Nancynek az alkoholista édesanyjával közösen használt Akácfa utcai lakásán kívül volt egy másik, bérelt ingatlana is, ahol az exkluzívabb ügyfeleit fogadta.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.