Kiesett Király Viktor

Király Viktor kiesett a The Voice című tehetségkutató műsorból. A nézőktől nem kapott elég szavazatot, és ezúttal mentora sem mentette meg.

"Sziasztok! Hat sajnos nem sikerült tovább jutni ma este , viszont innentől kezdve csak előre halad az út! Pontosan ezt akartam elérni hogy megismerjenek! És hát ez sikerült! Még mindig hihetetlen hogy ilyen emberekkel tudtam együtt dolgozni és remélhetőleg nem ez volt az utolsó alkalom! Remélem büszkék vagytok rám! És csak hangsúlyozom hogy ez meg mindig csak a kezdett! Köszönöm mindenkitől a rengeteg szeretetet amit kaptam! Teljesen boldog vagyok hogy eddig is eljutottam! És remélem hogy még ezek után is támogatni fogtok! ‪#‎TeamViktor‬ ‪#‎VoicePlayoffs‬ #viktorydreamers ‪#‎thankyou‬" - posztolta maga az érintett Facebook oldalán.

Búcsúdal
Búcsúdal
Facebook / Facebook

Az Origo szúrta ki a műsor Wikipedia-oldalán, hogy Király Viktor sem a zsűritagok támogatásával, sem a közönségszavazatokkal nem tudott továbblépni a 15. epizódból, a november 9-i részből. A műsor Gwen Stefani csapatával kezdődött, a közös éneklés után a műsorvezető Carson Daly síri hangon bejelentette, hogy Jefferey Austin és Braiden Sunshine kapta a legtöbb szavazatot, így nekik nem kell tovább izgulniuk, Korin Bukowski, Ellie Lawrence, Regina King és Király Viktor közül viszont csak egyet menthet meg mentora. Stefani Korin mellett döntött, a többieknek, így Király Viktornak is véget ért a kaland – írta a Commentcom.

Király Viktor a The Five Stairsteps Ooh Child című dalát énekelte el csapattársaival. Az énekest a tinilányok nyilvánvalóan imádják, ez azonban most kevésnek bizonyult.

A magyar énekes kieséséről először a műsor Wikipedia-oldala számolt be. Nem ez volt az első eset, hogy a online enciklopédia korábban hozza nyilvánosságra az eseményeket. Mint azt megírtuk, október közepén is attól volt hangos a sajtó, hogy a Wikipedia szócikke előrevetítette Király Viktor kiesését Adam Levine csapatából az amerikai The Voice október 27-én adásba kerülő következő fordulójából. Ez be is jött, ahogy az is, hogy a magyar énekesnek mentőövet dobott Gwen Stefani, aki azonnal elrabolta a saját csapatába, ahogy Levine kimondta az ítéletet.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.