Halálra vert egy két hónapos csecsemőt a 11 éves kislány

A kisbabára vigyázó bébiszitter rövid időre elaludt, közben 11 éves kislánya olyan súlyosan bántalmazta a csecsemőt, hogy az az életmentő műtét közben meghalt. A szakértők azt vizsgálják, mégis mi vitte rá a kislányt a szörnyű tettre.

Az eset Ohio államban, egy Clevelandhez közeli kisvárosban történt még pénteken. A nő vigyázott a két hónapos Zurira, hogy annak édesanyja kicsit pihenhessen. A házba magával vitte saját 11 éves kislányát is. A bébiszitter egy időre ledőlt aludni, eközben lánya kivette a kiságyból az újszülöttet.

Negyvenöt  perccel később, amikor az anya felébredt, észrevette, hogy valami gond van Zurival. A kicsit kórházba szállították és azonnal megműtötték, ám a baba olyan súlyos belső sérüléseket szenvedett - megsérült az agya, a mája, a lépe és a veséje is -, hogy nem élte túl - írja a CNN.

A rendőrség értetlenül áll a történtek előtt. Most arra próbálnak magyarázatot találni, a kislány miért bántalmazta a csecsemőt. Mielőtt a fiatalkorúak bírósága elé állítanák, elmeszakértői vizsgálaton kell átesnie.

Az előzetes bírósági meghallgatáson az alig 120 centiméter magas és 22 kilós kislányt bilincsben kérdezték ki. A kérdésre, miszerint megértette-e az ellen felhozott vádakat, igennel válaszolt.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.