Két állatkerti oroszlánt lőttek le az idióta öngyilkosjelölt miatt

A húszéves férfi kissé rendhagyó módszerrel akarat véget vetni az életének, meztelenül mászva be a nagyragadozók kifutójába. Ő életben maradt, két oroszlánt viszont lelőttek a gondozók.

A chilei állatkert egy látogatója levetkőzött és bemászott az oroszlánok kifutójába - számolt be a Daily Mail. Az állatkert közlése szerint a férfi valószínűleg átlagos látogatóként, jeggyel jutott be a parkba, ugyanúgy, mint bárki más. Majd az oroszlánok kifutója körül beosont egy látogatók elől elzárt területre, levetkőzött és a kifutó tetejét felfeszítve bemászott az állatok közé. 

Forrás: YouTube

Az egyik látogató szerint a nagymacskák eleinte nem is bántották az idióta öngyilkosjelöltek királyát, csak játszottak vele, mire azonban az állatkerti személyzet reagált, már marcangolták a férfit. Altatók hiányában aztán az ápolók kénytelenek voltak végezni a hím és a nőstény oroszlánnal.  

„Az állatkertnek szigorú előírásai vannak a hasonló esetekre. Az emberélet a legfontosabb számunkra" – nyilatkozta az állatkert igazgatója, Alejandra Montalva. Hozzátette, a két állat halála „mélyen érintette” az intézményt. 

Szombat lévén az állatkert zsúfolt volt, a hatóságok által Franco Luis Ferrada Romanként azonosított férfi a főleg gyerekekből álló látogatók szeme láttára vettette magát a nagymacskák közé. Az egyik szemtanú szerint kiabált, Jézust emlegette.

Egy másik látogató arról panaszkodott, hogy az állatkert személyzete nem reagált elég gyorsan. Azzal voltak elfoglalva, hogy a sikoltozó tömeget kitereljék a helyszínről, nem kísérelték meg kihozni a férfit, amíg az oroszlánok nem támadtak rá.

Romant a sérülései miatt válságos állapotban szállították kórházba, de a vasárnap reggeli jelentések szerint túl van az életveszélyen. A látogatók elől elzárt területen hagyott ruháiban egy búcsúüzenetre bukkantak. Ebből tudják, hogy tette szándékos volt. 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.