Kannibál bérgyilkosai is vannak a szexbotrányba kevert polgármesternek?

Hétfőn feljelentést tett a rendőrségen az a fiatal nő, aki állítja, 2010-ben, 14 éves korában Drávapiski polgármestere, Mali Zoltán szexre kényszerítette őt. A polgármester viszont azt mondja, az egész az általa leváltott volt alpolgármester, Illés Attila lejárató kampányának része.

A Blikknek megszólaló feljelentő, K. E. azt mesélte, hogy Mali 2010-ben, 2-3 alkalommal kényszerítette arra, hogy orálisan kielégítse, cserébe közmunkás maradhatott, szüleinek pedig nem kellett elhagynia önkormányzati lakásukat.

– Arról is beszéltem, hogy ezek után megkeresett, és egy levelet kellett írnom, amelyben mindent letagadtam. De már nem hallgatok tovább – mondta K. E. a bulvárlapnak arról, hogy miről beszélt a rendőröknek hétfőn.

Drávapiski első embere viszont azt állítja, hogy az egész csak a baranyai község volt alpolgármesterének lejárató kampánya. Évekkel ezelőtt a hatóságok vizsgálódni kezdtek Drávapiski gazdasági ügyeivel kapcsolatban.

A lap emlékeztet rá: az akkori alpolgármester és az önkormányzat tulajdonában lévő vállalat vezetője, Illés Attila került gyanúba, akit el is ítéltek, 100 millió forintos hűtlen kezelés miatt. Büntetése 120 napnyi közmunka, és a nyomozás és bírósági költségek is (10 millió forint) őt terhelték. Illés állítja, Mali helyett ítélték el, és azóta minden fórumon igyekszik ellehetetleníteni a polgármestert.

– Gazdasági ügyekben 43 feljelentést tettem Mali ellen – nyilatkozta Illés, aki jó kapcsolatot ápol a fiatal lánnyal.

A lap megkereste Mali Zoltánt is, aki úgy gondolja, a szexbotrányban Illés irányítja a sértettet és az egy szem tanút is.

Az aktus tanúja, Szeidl László azt mondja, Mali irodájában történt a visszaélés, s bár úgy tűnt, a lány beleegyezett a szexbe, „mindenki tudta, hogy a gyerek utcára került szüleinek Mali biztosított lakhatást". Szeidl feljelentést is tett a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányságon, de az ügyet - Illés szerint - érdemi vizsgálat nélkül lezárták.

Tegnap Mali Zoltán is járt a rendőrségen és feljelentést tett azok ellen, akik lejáratták és azok ellen is, akik tényként közölték, hogy fiatalkorút kényszerített szexuális aktusra. A vádiratról a polgármester azt mondta a Blikknek, hogy K. E. szülei soha nem is laktak önkormányzati lakásban.

Arról, hogy Illés Attila a napokban ügyészségi feljelentést tett Mali ellen, a Magyar Nemzet írt először. A feljelentésben többek közt az áll, hogy az ügy sértettjét a polgármester telefonon elérte és megfenyegette. K. E. a feljelentés szerint Illésnek azt mondta, fél Malitól, mivel az önkormányzatnál dolgozik és nem akarja elveszíteni a megélhetését.

Az esetről a napokban a TV2 riportot készített, de az végül nem került adásba. Illés elmondása szerint azért nem, mert Mali rábírta a sértettet, hogy nyilatkozza azt, az aktus nem történt meg.

Az ügyészségen Illés Attila azt is előadta, hogy Mali Zoltán a forgatás másnapján megjelent Drávapiskiben, és tanúk előtt megfenyegette a sértett nevelőanyját és édesapját, hogy ha terhelő vallomást tesznek rá, kirúgatja őket munkahelyükről, továbbá a nő három kiskorú gyerekét elveteti és állami gondozásba adatja. A feljelentő szerint egyébként Mali korábban másokat is szexuális aktusra bírt rá, igaz, ezek a „segélyosztó díványra" került személyek betöltötték a 18. életévüket.

Illés Attila százmillió forint elkövetési értéket meghaladó gazdasági bűncselekmény miatt is feljelentette Malit a Pécsi Járási és Nyomozó Ügyészségen. Elmondása szerint a drávapiski polgármester rendelkezik egy céggel Dél-Afrikában, és többször hangoztatta: onnan a magyar hatóságok nem tudják visszahozni. Illés szerint Mali arra is utalt, hogy Dél-Afrikából olyan bérgyilkosokat tud Magyarországra küldeni, akik nemcsak megölik, de meg is eszik áldozatukat.

A Magyar Nemzet azt írja, a cikk megjelenése előtt többször is keresték Mali Zoltánt, de nem sikerült elérniük.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.