Jennifer szívesen menne Brad Pitt esküvőjére

Egy értékes gyűrű buktatta le a híres sztárpárt, akik így végül kénytelenek voltak beismerni az eljegyzésüket. Az esküvőn pedig Brad Pitt egykori felesége is örömmel részt venne.

Jennifer Aniston öt évig volt Brad Pitt felesége, a házasságuk nem sokkal aztán bomlott fel, hogy a színész 2005-ben Angelina Jolie-val forgatta a Mr. és Mrs. Smith című filmet.

Jennifer Aniston vicces és szexi
Cast member Jennifer Aniston attends the premiere of the movie "Marley & Me" at the Mann Village theatre in Westwood, California December 11, 2008. The movie opens in the U.S. on December 25. REUTERS/Mario Anzuoni (UNITED STATES) BEST QUALITY AVAILABLE

A rossznyelvek szerint a két színész már a forgatások alatt közel került egymáshoz, ám Angelina és Brad sokáig még azt is tagadták, hogy járnának. A pár végül 2006 januárjában vállalta fel a kapcsolatát és azóta is együtt vannak. Három saját és három örökbefogadott gyereket nevelnek.

A bulvársajtóban időről-időre felröppentek a pletykák, hogy Brad titokban már régen elvette, vagy legalább eljegyezte Angelinát. A párt végül egy lesifotó buktatta le: a színésznő egy csodaszép gyémántgyűrűt viselt, amikor kisfiával, Pax-szal megnézett egy kiállítást Los Angelesben.

A pár szóvivője ezután jelentette be, hogy Brad Pitt egy általa tervezett, vagyont érő gyűrűvel kérte meg Angelina kezét. Az esküvő időpontját még nem tűzték ki, de hírtől odáig volt a hat gyerkőc és persze a színésznő apja, Jon Voight is.

Jennifer Aniston a válás után Vince Vaughnnal és John Mayerrel is randizott, tavaly május óta JustinTheroux barátnője. A pár állítólag nemrég azt mondta a barátainak, hogy készen állnak a családalapításra is.

Egy névtelen forrás - mi más? - a The Sun magazinnak elárulta, a színésznő boldog volt, hogy exférje újraházasodik. "Ha Angelina nem lépett volna a képbe, akkor Jen sem ismerte volna meg Justint, így egyáltalán nem érez haragot. Nem lennék meglepve, ha még az eskvőre is elmenne" - tette hozzá az illető.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.