Iszonyú történet: élve találtak rá az anyja hasából kivágott csecsemőre

Ez olyan hír, amit nem hisz el az ember, ha nem az MTI nyomán a Népszabadság hozza le.

Élve találtak rá a rendőrök az Egyesült Államokban arra a csecsemőre, akit néhány napja anyja hasából vágtak ki. A hatóságok két gyanúsítottat őrizetbe vettek.

A csecsemő anyjának holttestét hétfőn találták meg bérlakásában a Massachusetts állambeli Worcester városban. A 23 éves, nyolc hónapos terhes nőt feltehetően már napokkal korábban meggyilkolták, barátai és rokonai múlt csütörtök óta nem hallottak felőle. Ágyneműbe tekert holttestét a ház tulajdonosa találta meg egy szekrényben.

A kedden elvégzett boncoláson bizonyosodott be, hogy a nő magzatát kivágták a hasából. A halál pontos okának megállapításához még további vizsgálatok szükségesek, de a boncolás kimutatta, hogy az áldozat fejsérüléseket szenvedett.

A kisbabát a New Hampshire állambeli Plymouthban találták meg egy 35 éves nőnél, akit egy társával együtt őrizetbe vettek. A rendőrség elmondása szerint a csecsemő a körülményekhez képest jól van, kórházban vizsgálják.

A nő kedden jelentkezett be a csecsemővel egy hajléktalanszállón, ahol azt állította, hogy a gyerek hat napja született és ő az anyja, de a babáról további adatokat nem tudott megadni. A szálló dolgozói gyanúsnak tartották az ügyet, értesítették a rendőröket, akik őrizetbe vették a nőt szerda délután, amint el akarta hagyni a hajléktalanszállót.

A gyanúsított a hírek szerint szintén Worcesterben, ugyanabban a városban lakott, mint az áldozat.

A meggyilkolt nőnek három másik gyermeke volt, a legfiatalabb, egy 18 hónapos kislány állami gondozásban van, egy három- és egy ötéves kislányát pedig a nagymama gondozza.

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.