Ismerje meg a férfit, aki folyékony mosószeren él

2012-ben nyelte le az első korty mosószert, azóta pedig függővé vált az egyébként mérgezőnek nyilvánított anyagtól a kínai Csan Jü, aki orvosi papírokkal is igazolta, hogy nem árt neki a szer. Ettől függetlenül senkinek nem ajánlja, hogy a nyomdokaiba lépjen.

A most 31 éves férfi azt mondja, nem tud betelni a mosószerek és samponok ízével. Négy év alatt a napi néhány kortyról már fél flakonra növelte az adagját, és ahogy kinéz, nincs megállás - írja a Shanghaiist.  

Forrás: shanghaiist.com

Csan Jü azt mondta, hogy barátnője is elhagyta a függősége miatt, de ezt annyira nem is bánja, mert legalább híres lett városában, Csungkingben.

A férfi leginkább az ízesített, vagy illatosított folyékony mosószerek rabja, citromos, aloe verás és almás tisztítószer-flakonok sorakoznak a lakásában. 

Forrás: shanghaiist.com

Csan már több kórházban is járt, hogy kivizsgálják függőségét, de meglepő módon az orvosok azt mondták, hogy jó fizikai állapotban van, legfeljebb valamiféle étkezési rendellenessége lehet. Annak ellenére, hogy nála nincs kimutatható jele a mosószerekben található egészségkárosító anyagoknak, még senkinek nem ajánlja, hogy akár egyetlen kortyot is lenyeljen belőlük. 

Azt már csak mi tesszük hozzá, hogy annyi pénzből, amennyit a mosószerfüggőségére költ, akár  ki is festhette volna a lakását. 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.