Így kell mesteri módon becsempészni fél dinnyét egy moziba

Trükkös módon csempészett be egy fél dinnyét a moziba három kaliforniai lány, akik a borsos jegyáron felül nem akartak még nassolnivalóra is költeni.

Priscilla Banuelos, Angelena Silveira és Alyssa Lopez görögdinnyét szeretett volna enni a moziban, ám mivel a terembe csak a büfében vásárolt ételeket és italokat lehetett bevinni, cselhez folyamodtak.

A lányok félbe vágtak néhány dinnyét, fóliába csomagolták és erős szikszalaggal ráerősítették a felsőtestükre úgy, hogy babapocaknak tűnjön. A csel bevált, a lányok (akik egyébként mind elmúltak 18 évesek) feltűnés nélkül bejutottak a vetítésre, majd nagy megelégedéssel elfogyasztották a gyümölcsöt.

 

Akciójukról fényképeket is készítettek, melyeket aztán megosztottak az közösségi médiában. Az internet népe jót mulatott a sztorin, twitterre feltett bejegyzést rövid időn belül több mint 24 ezren osztották meg, bár a lányok több szabályt is megszegtek: ételt csempésztek a moziba és felvételeket készítettek a vetítő teremben – írja a The Independent.

Az megint más kérdés, hogy mennyire ildomos dolog bő levet eresztő és erős illatú gyümölcsöt enni a moziban. Még jó, hogy nem csülkös bablevest nassoltak.

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.