Idén nem lesz Hegyalja Fesztivál

A helyszínen folyó munkálatok miatt 2014-ben elmarad a tokaji Hegyalja Fesztivál – közölték a szervezők a hivatalos Facebook oldalukon.

„A Hegyalja Fesztivál területén folytatott és tervezett munkálatok következtében az idei Hegy' elmarad. A végsőkig küzdöttünk ennek elkerülése érdekében, de sajnos a döntés elkerülhetetlenné vált. Nincs olyan lehetőség, amellyel megváltoztathatnánk a dolgok állását." – írják.

Arra a kérdésre, hogy miért nem rendezik meg más helyszínen, azt válaszolták: "a környéken nem állt rendelkezésre olyan terület, amely 100%-ig megfelelt volna a szigorú előírásoknak. Ha más városban, más régióban lett volna megtartva, az már egy teljesen más fesztivál lett volna."A Hegyalja fesztivál szervezősége az MTI kérdésére kedd este megerősítette a fesztivál elmaradásának hírét, mint nyilatkozták, ebben az évben nem tartják meg máshol sem a fesztivált.

A Hegyalja Fesztivált tavaly rendezték meg 14. alkalommal Tokaj és Rakamaz térségében. A fesztivál az utóbbi években 80 ezer körüli látogatót vonzott.

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.