Sóval ölte meg saját kisfiát a kegyetlen anya

Az nő úgy akarta magára felhívni a figyelmet az interneten, hogy előbb szándékosan megbetegítette, majd meg is ölte saját gyermekét.

Amikor Garnett csecsemő volt, az anyja, Lacy Spears azt állította, a fiút nem tudja rendesen táplálni, ezért döntöttek a kórházban a szonda behelyezése mellett.

A fiú 2014-ben gyomor- és bélrendszeri tünetekkel került kórházba, melyek - mint később kiderült - az anyja által a szondába szórt só miatt jelentkeztek. Az orvosi vizsgálatok kiderítették, hogy Garnett szervezetében a nátrium jelenléte rendkívül magas volt - írja a BBC.

Az amerikai ügyészek embertelennek és gonosznak nevezték Spears tettét. Mint mondták, a nő a kórház fürdőszobájában is sóval mérgezte ötéves fiát, Garnett haláltusájáról pedig képeket közölt a Facebookon is.

A nő a nyomozóknak azt mondta, hogy fia Crohnban és egyéb betegségekben is szenvedett, ezért szorult a segítségére.

Doreen Lloyd helyettes kerületi államügyész megerősítette, hogy Spears azért betegítette gyermekét, hogy a saját bizarr szükségleteit elégítse ki, és felhívja magára a figyelmet. Az anyát bűnösnek találták gyilkosság vádjában, és húsz év börtönre ítélték. Mivel a bíróság szerint Spears egy ritka mentális zavarban szenved, ez mentette meg őt a rá maximálisan kiszabható 25 éves börtönbüntetéstől. 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.