Hódít a svédek körében az állatszex

Állatvédők tiltakozó gyűléseket szerveznek Svédországban azért, hogy betiltsák az állatokkal való szexet. E perverzió jelenleg nem tilos az országban, sőt. Felmérések szerint évente kétszáz ló esik a szexszadisták áldozatául, és van olyan szervezet, amely kutyák e célra való kiképzésével foglalkozik.

Öles plakátok hívják tiltakozó gyűlésekre az embereket Svédországban az alábbi igencsak megdöbbentő szöveggel: „Tiltsák be az állatokkal való szexelést!” És ez korántsem valami rossz vicc. Eskil Erlandsson földművelési miniszter az üggyel kapcsolatban az Expressen című napilapnak kijelentette, „nem fogadom el, hogy az emberek az állatokra szemet vessenek”.

Jelenleg az ilyen perverzitást Svédországban törvény nem tiltja, és csak abban az esetben büntethető, ha valaki feljelentést tesz állatkínzás címén. Ezen akar változtatni a miniszter.

Felmérések szerint az országban évente mintegy 200 ló életébe kerül a szexszadisták kielégülése. Az Expressen fellebbentette a fátylat egy titkos számítógépes hálózatról is, amely arra szakosodott, hogy megszervezze és megvalósítsa az ilyen szexuális érdeklődéssel rendelkezők vágyait.

Az Állatvédelmi Egyesületek Szövetsége közben kiderítette, hogy létezik egy szervezet, amely azzal foglalkozik, hogy úgy neveljen fel kutyákat, hogy azoknak természetes legyen az emberekkel történő szexuális együttlét. Erre azért van szükség, mert az államügyészség állatkínzás címén kizárólag akkor emelhet vádat, ha a cselekmény fizikai vagy pszichikai sérülést is okoz az állatoknak.

Ha Svédországban meg is születne az állatszex elleni törvény, ez valószínűleg csak a probléma exportálását jelentené, mivel a dán törvényhozás – a „vad liberálisok emberi jogokra, a szexualitás szabadságára” való hivatkozása miatt – 2006 óta nem tudta törvénybe iktatni a tiltást, amit a „perverzipari szakma” alaposan ki is használ.

"Teljesen törvényes. Amig az állatokban nem tesz kárt, addig nem tilos" - nyilatkozta egy dán "szakmabeli üzletember", amikor Julie Fjäldborg egy állatvédö szervezet aktivistája a dán állatkuplerájos orra alá dugta a rejtett kamerával készített felvételeket. "Az állataimnak már óriási gyakorlatuk van és teljesen természetes számukra az emberekkel való szex. Hat hónap alatt huszonhat vendége volt Max nevü izlandi lovamnak. Egy-egy alkalom ára 500 és 1000 korona között van. A vendégeink között ugyanannyi a nöi, mint a férfi, van aki passziv szerepre vágyik, van aki aktívra. Nem én vagyok az egyedüli, akinek állatbordélyháza van Dániában, ez is mutatja, hogy milyen nagy a kereslet. Komoly, hónapokra elöre felvett várólistám van. Jönnek Németországból, Norvégiából, Hollandiából, Angliából és persze sokan Svédországból is, hogy kielégülést szerezzenek vágyaiknak. Néha már engem is meglep, hogy képesek idejönni Jylland északi csücskére".

Inga Tidefors svéd pszichológus szerint bizonyos személyeknek már maga az is izgató, hogy az állatszex tabutéma, viszont szerinte klinikai értelemben ezek az emberek nem betegek. A valós pszichés ok feltehetően az, hogy aki erre vágyik, azt leginkább az vonzza, hogy egy mentálisan alárendelt partnerrel éljen nemi életet. Néhányuknak pedig magára a különleges élményre van szüksége. Ők azok, akiknek már semmi nem lehet elég izgató. De veszélyes embereknek tartja őket, mert többek közt ők jelentik a nemi erőszakot elkövetők potenciális bázisát is.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.