Háromszáz drukker előtt kérték meg Gréta kezét

A szombati Kunágotai TE—Medgyesegyháza SE mérkőzésen kapta meg élete legboldogabb igenjét a Mezőkovácsházán élő hivatásos tűzoltó, Multyán Csaba, a megyei másodosztályú hazai csapat csatára - írta a beol.hu. A 31 esztendős, gólérzékeny játékos mindent jó előre gondosan előkészített. Hazacsábította Ausztriában dolgozó kedvesét, Bagyinszki Grétát, de természetesen nem árulta el, hogy mire készül. Gréta otthon várakozott, mikor barátja elment a szokásos hét végi programjára, csapata soros bajnoki mérkőzésére.

Szerelést is öltött, felvonult a pályára csapatával, de még mielőtt a játékvezető jelt adott volna a kezdőrúgásra, Csaba hazament és elhozta Grétát a mérkőzésre. Mindkét család rokonsága és a mintegy háromszázötven főnyi publikum is izgatottan várta, amint Csaba a pálya szélén letérdelt, és feltette élete talán legfontosabb kérdését, hogy az igenlő válasz után barátnője ujjára húzhassa a jegygyűrűt.

Gréta percekig meg sem tudott szólalni a sírástól — kommentálta a megható jelenetet Csaba öccse, Multyán Viktor. — A készülő meglepetésről mindenki tudott, csak éppen Csaba barátnője nem.

Csaba és csapata ezúttal nem tudott örömet szerezni közönségének, hiszen csúnya, 1—6-os vereséget szenvedett a Medgyesegyházától. S a legutóbb a Mezőberénynek öt, két hete a Békésnek négyet vágó, a bajnoki góllövőlistát 36 találattal vezető Multyán Csaba sem volt eredményes, de ez a boldog jegyespár örömét aligha rontotta el.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.