Három évig is eltarthat Schumacher rehabilitációja

A közelmúltban ismét meglátogatta az otthonában lábadozó Michael Schumachert korábbi kezelőorvosa, Jean-Francois Payen, aki a francia RTL rádióadónak elmondta, három évbe is beletelhet, mire a Forma 1-es legenda újra teljes életet élhet.

Az orvos részletesebb információkkal nem szolgálhat Schumacher egészségi állapotáról, de azt elmondta, a szeretetteljes családi környezet nagyon jót tesz neki. Payen, aki korábban hivatalosan is megerősítette, hogy a pilóta felébredt a kómából, bizakodó a jövőt illetően. Leszögezte, ilyen szintű agyi trauma után nagyon türelmesnek kell lenni a rehabilitáció során és években kell számolni.

Schumacher az orvos megítélése szerint nagyon szépen halad, a felesége pedig, akinek kulcsfontosságú szerepe van a folyamatban, kész megtenni mindent annak érdekében, hogy férje egy nap újra teljes életet élhessen – írja a Bild.

Schumacher jelenleg a Genfi-tó partján elterülő rezidenciáján lábadozik felesége és gyermekei körében, orvosok és ápolók felügyelete alatt. A ház körül a rendőrség rendszeresen járőrözik, mivel a különböző televíziós csatornák és újságok munkatársai fenyegetik az otthon békéjét.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.