Hároméves fiával feküdt a sínekre a hajdúszoboszlói anya

Emberölés előkészülete miatt emelt vádat az ügyészség egy hajdúszoboszlói nő ellen, aki a 3 éves fiával feküdt a vasúti sínek közé.
A vádirat szerint a nő rendszeresen fogyasztott alkoholt és pszichiátriai kezelés alatt is állt. Hároméves fiának anyai nagymamamája volt a gyámja, azonban mindhárman – valamint az asszony már felnőtt gyereke – egy házban laktak.

A hajdúszoboszlói asszony 2015. június 28-án délután több pohár sört is megivott lakásukban, illetve abban az italboltban, ahol a nagykorú lánya dolgozott. Ugyanezen a napon a nő kisfiával elment a hajdúszoboszlói vasútállomáshoz közeli élelmiszerboltba, hogy gyerekének édességet vegyen.

Ezután több órán át bolyongott a városban, és italozott, majd este hat óra körül bementek kisfiával egy városszéli sörözőbe, ahol a pultos nem szolgálta ki a nőt. Az asszony egy ideig beszélgetett a vendégekkel, de miután a pultos továbbra sem szolgálta ki alkohollal, a nő megfogta a gyerekét, és azt mondta: "Megyek a gyerekkel a vonat alá".

Az asszony ezután a kocsma közelében lévő vasúti sínekhez ment, és lefeküdt a sínek közötti talpfákra 3 éves gyermekével. A söröző alkalmazottja látva az egészet azonnal értesítette a rendőrséget.

A járőrök nagyon hamar kiérkeztek a helyszínre. A gyermeket biztonságba helyezték, a nőt pedig őrizetbe vették. A 3 éves fiút a járási gyámhivatal kiemelte a családból.

Hajdú-Bihar Megyei Főügyészség emberölés előkészülete miatt emelt vádat a Debreceni törvényszéken, és börtönbüntetés kiszabását indítványozta a nővel szemben, akit a közügyek gyakorlásától is eltiltanának. 

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.