Halála előtt egy idős nőt bántalmazott a tolnai baleset áldozata

Egy idős nőt bántalmazott a szerdai, tolnai karambol egyik áldozata közvetlenül a baleset előtt - közölte a rendőrség pénteken az MTI-vel.

Szerda este a 6-os úton, Tolna térségében frontálisan ütközött egy Audi és egy Lada. Az Audi öt utasa, és a Lada egyedül utazó sofőrje is életét vesztette a balesetben.

Steinbach Zsolt, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense pénteken elmondta, hogy a baleset előtt nem sokkal az Audiban ülők közül két férfi verekedésbe keveredett egy felsőtengelici háznál. Itt egyikük egy idős asszonyt bántalmazott. Ezt követően a férfiak autóba ültek, majd nem sokkal később, kilométerekkel távolabb, a 6-os úton történt a baleset.

A sajtóreferens közölte, hogy a bántalmazás helyszínére a rendőrök szinte percre pontosan akkor érkeztek, amikor a baleset több kilométerre onnan bekövetkezett, minden alapot nélkülöznek tehát az olyan híresztelések, melyek szerint a rendőrök üldözték volna az Audit.

A helyszínen jelen volt egy szolgálaton kívüli rendőr, aki szemtanúja volt a közlekedési balesetnek és a mentésben is segédkezett. Ő az Audival szemközti irányból érkezett - közölte a szóvivő.

A halálos balesettel kapcsolatos eljárást – kettőnél több ember halálát okozó közúti baleset gondatlan okozásának vétsége megalapozott gyanúja miatt – ismeretlen tettes ellen folytatja a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

Az MTI értesülését, miszerint jelentős mennyiségű készpénz volt az autóban, a rendőrség egyelőre nem erősítette meg, de nem is cáfolta.

Az Audit egyébként egy közismert, Bácsku néven ismert, többszörösen büntetett férfi vezette.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.