Gyilkosságért ítéltek el egy 11 éves fiút, aki megölt egy 8 éves kislányt

A tennessee-i bíróság gyilkosság vádjában bűnösnek találta, és 19 éves koráig elzárásra ítélte azt a 11 éves fiút, aki tavaly októberben lelőtt egy nyolcéves kislányt, aki nem mutatta meg neki kölyökkutyáit.

Bár kiskorú elkövetőről van szó, Dennis Roach bíró úgy vélte, nem szabad engedni, hogy egy gyilkos szabadon maradhasson. A 11 éves fiú tavaly októberben lelőtt egy kislányt, aki nem akarta megmutatni kiskutyáit. A gyilkos és az áldozat ugyanabban a mobillakóparkban élt White Pine-ban, Tennessee államban. A fiú egy 12-es kaliberű vadászpuskával lőtte le a nyolcéves kislányt, aki anyja kezei közt vesztette életét – emlékeztet a Guardian.

A bíró szerint nem szabad engedni, hogy egy ilyen fiatal visszakerüljön ugyanazon körülmények közé, ezért 19 éves koráig elzárásra ítélte. A fiúnak ez alatt az idő alatt különböző programokban kell részt vennie, hogy ez a szörnyű dolog soha ne történhessen meg újra.

A gyereket egyébként édesapja és nagyapja tanította meg a lőfegyverhasználatra, többször vadásztak is együtt. A fiúnak öt testvére van, akik rokonokhoz és állami gondozásba kerültek.

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.