Gyerek van a hátukon, dolgoznak és rájuk pörgött a net

Megan Meier hároméves kislányával a hátán és 35 hetes terhesen csapatorvosként épp a pálya szélén vizsgálja az egyik focistát. Melissa Wardlow hátul hároméves fiát, elől nyolchónapos kislányát cipeli, egyik kezében fényképezőgép, a másikban cumisüveg. A férje egy mansfieldi focicsapat edzője, és ahogy mindig, múlt pénteken is a meccsen fotózott.

A két nőről készült kép bejárta a közösségi médiát, mindenki szuperanyukáknak nevezi őket, akik egyszerre csinálnak mindent. Saját magukra egészen másként tekintenek.

Melissa Wardlow egyáltalán nem érti, hogy miért csapnak körülötte ekkora felhajtást. Szerinte ez csak egy átlagos nap volt, amúgy is, így egyszerűbb vigyázni a gyerekekre: ha vele vannak, legalább nem rohangálnak a lelátókon. A fotózást a terhessége előtt kezdte, közben is folytatta és azóta sem hagyta abba.

A kép a Facebookra is felkerült, de mivel Wardlow nincs fent a közösségi oldalon, fogalma sem volt, hogy több ezer lájkot és megosztást gyűjtött be. A telefonja viszont majd felrobbant a kép megjelenése után, minden ismerőse azzal hívogatja, hogy híres lett az interneten.

Pár nappal korábban az oklahomai Megan Meier fotóját kapta fel az internet.

A képet eredetileg egy orvosanyukákból álló csoportba posztolta: úgy gondolta, ott értékelni fogják a képet, hiszen ők is ezt csinálják nap mint nap.

A fotó körbejárta a netet és Meier meglepődött, hogy mennyi pozitív visszajelzést kapott, de összességében ő sem tartja magát szuperanyának: "Dolgozó szülőként muszáj több dolgot csinálnunk egyszerre. Nem kifogásokat keresünk, hanem megoldásokat. "

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.