Ganxsta nem bánja, hogy ütött

Én nem szívesen bántok senkit, de nem vagyok egy puhaf.sz. b.zi. Minden akciót reakció követ - írta a közösségi oldalán Ganxsta Zoli, aki kedvesének, barátainak és zenésztársainak is megköszönte, hogy kiálltak mellette.

Mint arról szombaton beszámoltunk a rapper egy kecskeméti logisztikai cég idei karácsonyi buliján adott koncertet, ahol eltörte az év dolgozójának választott férfi állkapcsát.

Zana József, a zenész édesapja vasárnap a Blikknek azt mondta, kevés olyan jó embert ismer, mint a fia, aki szerinte nem véletlenül ütött a karácsonyi bulin.

- A vad külső jó lelket és hatalmas szívet takar - mondta a 77 éves édesapa, aki hozzátette, hogy a rendezvényen egy ittas alak folyamatosan beszólogatott fiának, aki hiába kérte, hogy fejezze ezt be, nem tette. Ganxsta ezután lement a színpadról, és a saját stílusában kérte a kötözködő férfit, hogy álljon le. A zenész épp vissza akart térni a mikrofonhoz, mikor hátulról nagy ütést kapott, amire visszakézből védekezett.

Az eset után Ganxsta ellen súlyos testi sértés bűntette miatt indult eljárást. Azonban ha beigazolódik a jogos önvédelem, az enyhíthet a zenész tettének megítélésén.

Ganxsta egyelőre nem tett vallomást az ügyben, és ügyvédje sem nyilatkozott. A rapper közösségi oldalán azonban megköszönte szerelmének, barátainak és zenészkollégáinak is, hogy mellé álltak:

- Nagyon jól esik, szeretlek benneteket. Én nem szívesen bántok senkit, de nem vagyok egy puhaf.sz. b.zi. Minden akciót reakció követ. És a dzsipó reakció k.rv. félelmetes reakció - írta Ganxsta.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.