Nemi erőszak miatt kínoztak halálra egy férfit Indiában

Az indiai Jamil Gupta áthívta vacsorázni a szomszédját, majd elkábította, kikötözte és forró fogóval égette meg a nemi szervét, mivel a 45 éves férfi megerőszakolta Gupta 14 éves lányát.

Két hónappal ezelőtt Jamil Gupta áthívta magukhoz szomszédját, a 45 éves Omkar Singhet, csak hogy a vendéglátónak túlóráznia kellett. Singh kettesben maradt Gupta 14 éves lányával. Megerőszakolta, a kislány pedig teherbe esett.

Az apa nem tett feljelentést. Mint mondja, félt, hogy a hatóságok a lányát hibáztatnák, másrészt szomszédjának jó kapcsolata volt a helyi rendőrséggel, ezért úgy gondolta, Singh büntetlenül megúszná az egészet. A történtek után is jó kapcsolatot ápolt a férfivel, és szombaton estére áthívta vacsorázni. Miután elfogyasztották Gupta főztjét, a férfi fojtogatni kezdte szomszédját. Miután Singh elájult, megkötözte, majd forró fogóval megégette a nemi szervét - írja a Daily Mail

Az erőszaktevő belehalt a kínzásba, a Delhi észak-keleti részében élő Gupta pedig azonnal felkereste a legközelebbi rendőrkapitányságot és feladta magát. Vallomásában elmondta, hogy ugyan bántani akarta a férfit, ám esze ágában sem volt megölni őt.

 

 

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.