Fiatalok rugdostak meg egy férfit az Örsön

16-17 éves fiatalok megvertek egy férfit az Örs vezér téri aluljáróban.

Négy tizenéves fiatal szeptember 22-én egy óra körül bántalmazott egy férfit az Örs vezér téri aluljáróban. Többször megrúgták a sértettet, miközben kiabáltak vele. Kettejüket menekülés közben az aluljáróból kiérve a rendőrség elfogta, majd a X. kerületi Rendőrkapitányságra előállították őket, és eljárást indítottak ellenük csoportosan elkövetett garázdaság bűntettének gyanúja miatt.

Másik két társuk elfutott a helyszínről, azonosításuk jelenleg is zajlik.

A térfigyelő kamerák felvették az esetet, ezek szerint az egyik elkövető 16-18 év körüli, vékony testalkatú. Haja világos barna. A bűncselekmény elkövetésekor arcát fekete-fehér mintás kendővel takarta el, fekete hosszú ujjú inget, fekete nadrágot és fekete sportcipőt viselt.

A másik fiú rövid barna hajú, átlagos testalkatú. Arcát az elkövetéskor fehér sállal takarta el, zöld, rajta fehér feliratú szabadidő felsőt, fekete térdnadrágot és zöld sportcipőt viselt.

Aki a felvételen látható fiúkat felismeri, azok hollétéről, tartózkodási helyéről, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemi információval rendelkezik, hívja a 06-1-263-7200 telefonszámot, az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú" zöld számát, a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó számok valamelyikét.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.