Kivágta a terhes nő hasából a gyereket

Egy 26 éves amerikai nő egy hirdetésre jelentkezett, gyerekruhákat szeretett volna vásárolni, ám a potenciális eladó megtámadta és kivágta a hasából a gyermekét.

Egy 26 éves amerikai nő egy hirdetésre jelentkezett, gyerekruhákat szeretett volna vásárolni a Craigslisten. Az a nő, aki az árut kínálta, megtámadta és kivágta a hasából a gyermekét.

A hét hónapos terhes nő szerdán vásárolni akart a Colorado állambeli Longmontban. Az aukciós oldalon, a Craigslisten látott hirdetésre jelentkezett. Egy magánlakásra kellett elmennie, ahol a gyerekruhákat kínáló nő mindenféle előzmény nélkül rátámadt és kivágta a hasából a gyereket.

A nő segélykiáltásai miatt riasztott rendőrök azonnal mentőt hívtak. A 26 éves nőt, akinek nevét nem hozták nyilvánosságra, a Longmont Egyesült Kórházba szállították, ahol megoperálták. Hogy a támadója ki volt, az már aznap kiderült, egy 34 éves nő ugyanis besétált ugyanabba a kórházba, kezében egy halott kisbabával. Az orvosoknak azt mondta, hogy a kisbaba az övé, de elvetélt. A gyerek életét már nem tudták megmenteni.

Jeff Satur, a longmonti rendőrség parancsnoka a Daily Mailnek elmondta, hogy a 34 éves nőt, Dynel Catrece Lane-t őrizetbe vették.

Egy rendbeli gyilkossági kísérlet, egy rendbeli testi sértés és kiskorú bántalmazása miatt emeltek ellene vádat. Rendőrség azt mondta, a két nő nem ismerte egymást.

Lane a férjével az oldalán jelent meg a longmonti kórházban. Azt, hogy a párnak egyáltalán van-e saját gyereke, nem tudni, és a tett indítéka sem ismert. Lane csütörtökön áll először a bíróság elé.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.