Feldöntötte a kisfiú, kártérítést követel a rokon

Egy ölelés következményeit igyekszik bevasalni Jennifer Connell. A nő 127,000 dolláros kártérítési keresetet nyújtott be a család ellen.

Orvosi költségei, kiesett bére, fizikai fájdalma és pszichikai megterhelése kompenzálását szeretné a nő, akit 2011-ben a kisfiú túl erőszakosan üdvözölt, és fellökött. Az esküdteknek mindössze 40 percre volt szükségük kedden, hogy a nyolcéves javára döntsenek, és elutasítsák a nő követelését.

A connecticuti Bridgeport bíróságát elhagyva Connell nem nyilatkozott a sajtónak, azonban a CNN-nek telefonon sikerült utolérnie.

"Egy egyszerű lakásbiztosítási ügynek indult az egész" – panaszolta. "Az ügyvédem azt mondta, hogy a connecticuti törvények szerint ilyen esetben ez a módja a kereset benyújtásának." Szerinte egy magánszemély lehet csak az alperes, a biztosítótársaságot nem tudta volna közvetlenül perelni.

"Imádom azt a gyereket. Soha nem bántanám. És ő sem akart engem bántani" – nyilatkozta a csatornának. A gyerek nagynéninek hívja a felperest, de valójában nem az unokaöccse, hanem az egyik unokatestvérének a fia.

"Hihetetlen az internet hatalma, ahogy valami elterjed a kontextusából kiragadva" – magyarázza a helyzetét Connell. "Nem egy dél-franciaországi villába akarok visszavonulni, csak szeretném megtéríttetni az orvosi költségeimet."  

"A felperes által elszenvedett sérülések, veszteség és a károk a kiskorú alperes hanyagsága és figyelmetlensége miatt következtek be. Egy értelmes nyolcéves hasonló körülmények között tudhatta, vagy tudnia kellett volna, hogy egy erőteljes üdvözlés, mint amilyet a felperes produkált, ilyen következményekkel jár" – olvasható a peres iratokban. A dokumentumok szerint Connellnek a bal karja tört el.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.